16.1 C
Skopje
26.4.2019 - 0:27

Ознака: пет пластична амбалажа

Прогласени најуспешните училишта во собирање ПЕТ пластична амбалажа во Кичево

Денес во Центарот за развој на заедницата во Кичево, беа прогласени најуспешните училишта во градот вклучени во проектот за собирање ПЕТ пластична амбалажа. Според остварените...