10 C
Skopje
19.10.2020 - 22:49

Ознака: петто продолжение

Ќе се снима и петто продолжение на „Џон Вик“

Филмската компанија „Лајонгејт“, која стои зад франшизата „Џон Вик“, ќе почне да го снима и петтото продолжение на овој филм уште пред да излезе...