Ознака: петте очи

Кина ги предупреди „Петте очи“ дека би можеле да „ослепат“ поради...

Кина ги отфрли критиките од земјите-сојузнички од „Петте очи“ упатени кон нејзината политика за Хонконг, соопштувајќи дека тие треба да се соочат со реалноста...

„Петте очи“ го прошируваат видикот за да ѝ се спротивстават на...

Разузнавачката мрежа „Петте очи“ (сојуз меѓу Велика Британија, САД, Австралија, Нов Зеланд и Канада) би можела да ја вклучи и Јапонија за да биде...

„Максиматор“ – европскиот шпионски ривал на „Петте очи“ излезе на виделина

Сојузот на СИГИНТ основан во 1976 година сè уште одлично функционира Економист Данец, Швеѓанец, Германец и Холанѓанец седнуваат во бар. Дејството се случува во 1979 година...

„Петте очи“ не гледаат вистина во тврдењата на Трамп за потеклото...

Не постојат тековни докази кои укажуваат на тоа дека коронавирусот е излезен од кинеска лабораторија за истражување. Овие податоци се спротиставуваат на неодамнешните тврдења...