26.8 C
Skopje
23.7.2021 - 20:37

Ознака: Петра Дубарова

И со поезија се гради пријателство меѓу две земји

Неодамна Марија гостуваше и во Ќустендил, Бугарија, каде што ги претстави своите две поетски книги „Сентиментални отпечатоци на времето“ и „Солза“. Беше пречекана како...