-1.6 C
Skopje
16.11.2018 - 6:52

Ознака: Петко Бурлијовски

Да ја заштитиме татковината

На дел од Македонците и на дел од Албанците не им е јасно што значи воведување на албанскиот јазик како службен јазик на територијата...