Ознака: Петар Ристески

Ристески од Прилеп: Вложување во спортот за иднина на младите

Вложувањето во спортот е вложување во иднината на нашите млади генерации. ВМРО-ДПМНЕ како партија отсекогаш се залагала и вложувала максимални напори за изградба на...

Ристески од Прилеп: Ќе го издигнеме македонското земјоделство

ВМРО-ДПМНЕ како партија која целиот свој легитимитет и сила ја црпи од народот во наредните четири години целосно ќе се посвети на обнова на...