11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 9:50

Ознака: Петар Милошевски

Македонците одлични на јунските меѓународни турнири

Македонските претставници во коњички спорт постигнаа забележителни резултати на меѓународните турнири на кои настапија минатиот месец. Така на турнирот во Виена, Австрија на 26...

Актерот Петар Милошевски од Лондон: Се надевам да зачекориме во еден...

Кога пред повеќе од 12 години битолскиот актер Петар Милошевски се најде на Кралската централна школа за говор и драма во Лондон, вели бил...

Петар Милошевски – битолскиот актер што го освојува Лондон

Битолскиот актер Петар Милошевски ја гради својата кариера на театарските сцени во Лондон, а деновиве е во родната Битола, каде што учествува на Фестивалот...