26.9 C
Skopje
17.7.2019 - 19:26

Ознака: Петар Милев

На одмор без пари не се оди

Деновиве прочитав дека 70 отсто од граѓаните на Македонија не можат да си дозволат да одат на годишен одмор. Причината не се спомнува, но...