10.3 C
Skopje
21.2.2020 - 17:43

Ознака: Петар Горко

Театарот е најголемата слобода што еден човек може да ја има

Петар Горко - 30 години на театарската сцена Познатиот македонски актер Петар Горко, на 12 септември, одбележа 30 години на театарските штици, јубилеј што во...