-4.2 C
Skopje
19.1.2022 - 8:40

Ознака: перцепција

Достоевски како судбина…

Речиси да нема образован човек, дали на Истокот или на Западот од нашава планета, што барем еднаш во животот да не се сретнал со...

Корупцијата посилна од перцепцијата!

Силните ветувања на политичарите за разградување на корумпираната мрежа траат до изборот на новите министерски кабинети. Во сите општествени сфери завладуваат партизацијата, клиентелизмот и...

Дали владините советници ја сменија перцепцијата за државата во ЕУ

Онака како што сега се поставени нештата со европерспективата на земјите од Западен Балкан, а со тоа и на Македонија, легитимно се отвораат прашањата...