0.8 C
Skopje
21.1.2022 - 12:08

Ознака: персоналот

„Метрополитен“ повторно го редуцира персоналот

Музејот „Метрополитен“ во Њујорк отпушти десетина работници, а бројот на работници дополнително го намали со испраќање работници на чекање и во доброволни пензии, што...