Ознака: перо

Книгата е сончев дворец

Од творештвото на писателот Перо Миленкоски Летото в игра ни мина, најубав спомен е веќе. Книгата со нас е сега лична ко најнежно цвеќе. Еве го септември дојде, плодови донесе...

Матеа Стоев пишува со перото на детството!

„Мојата шарена стихувалка“ е моето првенче, во кое внимателно ги распослав стиховите од моето детство. Се радувам на секој од нив, бидејќи тие се...