10.8 C
Skopje
5.4.2020 - 18:32

Ознака: Перица Георгиев-Пепси

Прва изложба дома на Перица Георгиев-Пепси по 27 години

Во рамките на манифестацијата „Демир Хисар град на културата, 2018“, в недела, во 19 часот, ќе биде отворена самостојна изложба на уметникот Перица Георгиев-Пепси....