21.7 C
Skopje
24.6.2021 - 22:35

Ознака: период

Периодот меѓу двете вакцини е посоебно опасен

Главниот виролог на Универзитетската клиника во Хајделберг, Ханс-Георг Кројслих, предупредува на опасноста од нови мутации на коронавирусот, особено во периодот помеѓу приемот на двете...

Сезонски алергиски ринитис – брзо препознавање за навремен третман!

Со оглед на сличноста на дел од симптомите со сѐ уште присутниот сезонски грип (течење на носот, болки во грлото и кашлица), обичната настинка...