11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 11:15

Ознака: перат

Парите се перат преку кафеана, градежништво, обложување…

Финансиските и даночните експерти објаснуваат дека во земјите од Западен Балкан се применуваат најсофистицираните методи за перење пари, а следната фаза е преминувањето во...