5.8 C
Skopje
28.1.2022 - 17:02

Ознака: пензискиот

Како да се подобри кондицијата на пензискиот систем?

Експертите укажуваат дека полнењето на пензискиот фонд со придонесите од пријавените работници е доста комплексно прашање, на кое треба да се посветува сериозно внимание,...