16 C
Skopje
19.10.2020 - 17:41

Ознака: пензионер

Се претставувал како висок функционер и измамил пензионер

Измамник се претставувал како вработен во Влада и на старец од Скопје му изнудил 76.000 денари, ветувајќи му дека ќе издејствува неговата сопруга да...

Се разгорува битката за фотелјата на прв пензионер во Битола

Единствено нешто што засега не го посакуваат пензионерите во Битола е да се повторат сликите од пред осум години, кога полицијата или приватните обезбедувања...