-3.3 C
Skopje
24.1.2020 - 1:40

Ознака: Пенг Лишенг

„Сиракот“ на хероинската трговија ги спасува оние што ја делат неговата...

Животот на Пенг Лишенг претрпел голема промена во 2001 година откако тој дознал дека неговиот татко е во затвор поради трговија со дрога. Татко...