10.1 C
Skopje
17.2.2020 - 12:27

Ознака: Пелопонески војни

Каде одовде?

Без неа (надежта), револуциите (во наводници или без нив), не се можни. Како и без одлична организација. Револуциите, имено, не се случуваат, а се...