Ознака: пелистерка

Македонскиот бренд ПЕЛИСТЕРКА го освои мултимилионскиот кинески пазар

Прва станица на кинеска територија се светски познатите продавници за кафе Старбакс... Најпродаваната македонска вода и единствената со европски број и дозвола за извоз во...

Пелистерка ја промовираше првата македонска реклама на знаковен јазик 

Македонската компанија Пелистерка, вчера на програмата на 1тв, премиерно ја емитуваше првата македонска реклама истолкувана на знаковен јазик. Станува збор за постоечката рекламна порака...

Пелистерка апликација: За здрави одлуки во 2019!

Македонската компанија Пелистерка, годинава одлучи традиционалниот годишен календар да го замени со апликација. Освен стандардниот календариум, апликацијата има уште неколку функции кои што ќе...

Македонскиот бренд Пелистерка со милион продадени единици во Бугарија

Газираната вода на македонскиот бренд Пелистерка за само една година, ја престигна бројката од 1.000.000 единици на бугарскиот пазар. Во конкуренција со многу домашни...