Ознака: пежо

210 години на „Пежо“ исполнети со емоции, индивидуалност и иновации

„Пежо“ – Бренд кој зад себе носи 210 години! Години на иновација, на постојано надминување на просекот за постигнување на максимумот, секогаш во чекор со...

Новиот пежо Е-208 – сега имате избор помеѓу бензин, дизел или...

Брендот „пежо“ неуморно и прецизно ја следи својата амбиција, 100 отсто од гамата да има своја електрична верзија. Оваа стратегија на Брендот им овозможува...

„Пежо“ седишта: Навидум едноставен но всушност хипертехнолошки дел

Во високо конкурентското опкружување на автомобилската индустрија, ентериерите на возилата станаа важен елемент кај клиентите во процесот на купување. PEUGEOT, со широко распространета употреба...

Пежо управувач: Од едноставна „рачка“ до мултифункционален управувач

На прв поглед, од самото појавување на автомобилот, управувачот е механички дел што најмалку еволуирал во неговата форма и функција. Сепак, никогаш не престанал...

Акцијата „Мобилизирани за вас“ на брендот „Пежо“ обезбедува покомфорно и побезбедно...

Компанијата Еуроимпекс, генерален увозник за Брендот Peugeot во Македонија, Србија, Црна Гора, Косово и Албанија ги известува своите клиенти за акцијата „Мобилизираниза вас“. Со намалување...

„Еуроимпекс“ со акција за промена на ребрестиот ремен на возилата на...

МОЖЕБИ Е ВРЕМЕ ЗА ПРОМЕНА НА ВАШИОТ РЕБРЕСТ РЕМЕН Ребрестиот ремен е витален за функционирање на моторот и диригира со неговата работа. Овој систем е...

Дефиле на љубителите на „пежо 404“

Членовите на Македонскиот клуб на сопственици на автомобилот „пежо 404“, произведени меѓу 1968 и 1973 година, во саботата со два почесни круга по Партизанска...

„Еуроимпекс“ со пролетна акција „Направи пауза и погрижи се за своето...

„Еуроимпекс“, генерален увозник за Брендот „Пежо“ во Македонија, Србија, Црна Гора, Косово и Албанија ги повикува возачите да „Направат пауза и да се погрижат...

Пежо 308 – Вози се со стил!

Кога сте зад управувачот на Пежо 308, допирот со патот претставува задоволство како никогаш порано. Дозволете смелиот и елегантен дизајн да го зајакне Вашиот...

Совладајте го невозможното со Пежо товарната гама

Пежо понудува комерцијална гама на возила кои допринесуваат за успешно и ефикасно работење на многу компании од многу сегменти, како што се дистрибутивни компании,...