Ознака: пеење песна

Прва казна за пеење песна со поздравот ЗДС

Пејачот на забавни песни од Макарска Марио Росо, од Високиот прекршочен суд во Сплит, е казнет со 1.000 куни затоа што ја отпеал песната...