-2.3 C
Skopje
27.1.2022 - 9:27

Ознака: ПВЦ

Соларни панели, нова столарија и печки на пелети за енергетска ефикасност

Министерството спроведува три мерки за енергетска ефикасност и го поттикнува користењето на обновливите извори на енергија, како градење соларни колектори, замена на дрвените прозорци...