26.9 C
Skopje
17.7.2019 - 19:13

Ознака: патувања

Малите градови со голем дух во Централна Европа

Со неверојатните пејзажи, прекрасни планински врвови и спектакуларни крајбрежни патишта, Централна Европа изобилува со градови кои имаат живописни предели и дестинации. Во продолжение, галерија...

Сувенирите од патувањата направете ги дел од секојдневието

Патувањата за многумина се едни од најдрагите активности со кои го исполнуваат слободното време, било да станува збор за патување на другиот крај од...