0.8 C
Skopje
27.1.2022 - 12:26

Ознака: патогени

Новиот тим на СЗО е последната шанса за одгатнување на потеклото...

Светската здравствена организација формира нов тим кој ќе има задача да ја одгатне мистеријата за потеклото на ковид-19. Тимот ќе се состои од 26...