12.8 C
Skopje
19.9.2021 - 8:11

Ознака: „Пасоши за имунитет“

Швајцарските истражувачи развиваат „пасоши за имунитет“

Швајцарија работи на издавање „пасоши за имунитет“ за да им овозможи на луѓето што веќе не се во опасност да се заразат со вирусот...