16 C
Skopje
21.9.2018 - 23:47

Ознака: „пар екселанс“

Дојчланд, Дојчланд, убер алес!

Најавената посета на нашата земја на германската канцеларка Ангела Меркел, која меѓу другото се совпаѓа со одбележувањето на Денот на независноста, несомнено во дадениов...