10.1 C
Skopje
24.4.2019 - 6:19

Ознака: партнерски односи

Значајни аспекти на партнерските односи

Укажувам на четири аспекти (или подобро речено: црти) поврзани со партнерските односи. Без нивно земање предвид, целосно или барем делумно на она што го...