20.3 C
Skopje
23.10.2019 - 12:44

Ознака: партиска интервенција

Агенцијата за администрација не остава можност за партиски вработувања

Спасе Глигоров, директор на Агенцијата за администрација Главната улога на Агенцијата во системот на вработување е да биде гарант за законски и непристрасни постапки за...