-0.4 C
Skopje
19.11.2018 - 17:44

Ознака: „Партенија Зографски“

Одбележан денот на водата

Во основното општинско училиште „Партенија Зографски“ во општината Кисела Вода, по повод Светскиот ден на водата, се одржа работилница на темата „Нашата драгоценост -...