Ознака: Пармаковска

„На враќање“ – четврти роман на Фросина Пармаковска

„На враќање“ - четвртиот роман на Фросина Пармаковска, е промовиран деновиве од Октај Ахмед и од Душко Крстевски. - Пишувањето роман бара трпение и посветеност,...