8.8 C
Skopje
28.11.2021 - 0:43

Ознака: Парламентарно собрание

На повидок нов изборен законик

Набљудувачите од ОБСЕ/ОДИХР и делегацијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа, но и невладините организации, кај нас јасно укажуваат на потребата од реформи...