Ознака: парламентарните избори 2020

Ромската заедница бара да биде вклучена во политичките програми

Роми-активисти и интелектуалци од граѓанската организација „АВАЈА“ бараат од политичките партии да ги вклучат приоритетите на Ромската заедница во престојните политички програми. Тие денес...