Ознака: Парк Геун Хје

Јужнокорејски суд и ја продлжи затворската казна на Парк Геун Хје...

Јужнокорејскиот Висок суд ја продолжи затворската казна на поранешната претседателка Парк Геун Хје (66) на 25 години и парична казна од 17,8 милиони долари...