13 C
Skopje
22.9.2018 - 1:55

Ознака: Паркот на новинарите

Старите тополи исечени, а новите овенати

Откога граѓаните почнаа да ги пријавуваат штетите што им настануваа од дотраените дрвја, градските власти почнаа да прават селекција и ревизија на дрвјата. Во...