Ознака: „Паркирај совесно“

Промоција на едукативниот проект „Паркирај совесно!“

Во Гимназијата „Јосип Броз Тито“ денеска ќе биде промовиран проектот под слоганот „Паркирај совесно“ што има за цел подигнување на сообраќајната свест и култура...

Почна кампањата „Паркирај совесно“

„Паркирај совесно“ е мотото на едукативната кампања за безбедност во сообраќајот што ја реализираат општината Центар и ЈП „Паркинзи на општина Центар“, во соработка...