1.8 C
Skopje
25.10.2021 - 4:29

Ознака: парите

Парите се перат преку кафеана, градежништво, обложување…

Финансиските и даночните експерти објаснуваат дека во земјите од Западен Балкан се применуваат најсофистицираните методи за перење пари, а следната фаза е преминувањето во...

Каде ќе се трошат парите од ЕУ-буџетот?

Според пишувањата на западните медиуми, кои се повикуваат на извори од ЕУ, новиот буџет на Европа за следните седум години (2021-2027) со каса „тешка“...