16.8 C
Skopje
23.9.2021 - 13:43

Ознака: Параполициски структури

Параполициски структури спроведуваат „ред и закон“

Белградскиот центар за човекови права ги осуди постапката за „пресретнување“ на мигрантите и заканите на кои тие беа изложени. Истовремено побара и итна реакција...

Параполициски структури – фикција или реалност

Тврдењата на пратеничката Фросина Ременски дека случајот за кој е осомничена е конструиран, а таа е цел на тајни параполициски структури отвораат многу дилеми...