Ознака: папагалчиња

Сè поголем број граѓани поседуваат аквариуми и папагалчиња

И покрај сè потешката економска ситуација во земјава, сепак сè поголем број граѓани на Кичево не се откажуваат од своето хоби да чуваат украсни...