Ознака: Панцир

Бугарија дозволила прелет, рускиот „Панцир“ стигнува во Србија

Бугарија му издала одобрение на рускиот авион кој ќе го донесе системот „Панцир-С1“ во Србија за прелет преку својот воздушен простор, соопшти бугарското Министерство...

Панцирот, бришачите, пивото се женски изуми

Низ историјата голем број жени на непроценлив начин го дадоа својот придонес кон светот и покрај тоа што биле соочени со полова дискриминација. На...