19.8 C
Skopje
21.6.2021 - 0:48

Ознака: панфиз

Фестивалот „Панфиз“ ќе се одржи на отворено на 19 и 20...

Меѓународниот фестивал на пантомима и физички театар „Панфиз“ оваа година, поради коронавирусот, првпат ќе се одржи на отворено пред МНТ, на 19 и 20...

Со „Забелешки за телото“ започнува 12. „Панфиз“

Утрешната пантомимска игра „Скопје 63“ е посветена на жртвите на катастрофалниот, скопски земјотрес Со изведба на претставата „Забелешки за телото“ на „МимоАрт Компани“ од Финска, вечерва во...