Ознака: панта реи

„Панта реи“ – изложба на Бојан Ковски

В четврток, 14 ноември, во галеријата „Акантус“ ќе биде отворена изложба на Бојан Ковски. Официјалното отворање на изложбата ќе почне во 20 часот, а...

„Панта Реи“ – изложба на уметникот Бојан Ковски

Во четврток, 14 ноември, во галеријата Акантус ќе биде отворена изложба на Бојан Ковски. Официјалното отворање на изложбата ќе започне во 20 часот и...