Ознака: паничните

Пандемијата ги зголеми анксиозноста и паничните напади

Постојат и случаи каде што тегобите и симптомите опстојуваат, се продлабочуваат и се дополнуваат со нови симптоми и доаѓа до влошување на состојбата. Кај...