26.9 C
Skopje
17.7.2019 - 17:13

Ознака: „Панини“

Го имам, го имам, го немам…

Страста за собирање сликички, пополнување на својот албум, правење попис на бројчиња што недостигаат, сортирање на дупликатите, бегање од часови, состанување со други колекционери,...