-1.9 C
Skopje
28.2.2020 - 5:41

Ознака: палми

Чинари од турско, шуми од комунистичко, палми од невреме

Плурализмот и демократијата во цели региони не се подразбираат како политички систем, туку како анархија во која секој може да сече слободно. Кај да...

Во Охрид се отстрануваат палмите поради забелешките на УНЕСКО

Во Охрид денес започна отстранувањето на  сите палми кои беа засадени на различни локации покрај Охридското езеро.  Во Охрид беа посадени 250 палми, но многу...