15.8 C
Skopje
20.4.2019 - 15:10

Ознака: пакување

Како правилно да се спакувате за да не може ништо да...

Моментот на пакување пред да отидете на одмор или какво било патување најчесто може да биде хаотичен и да резултира со нервоза, бидејќи не...