Ознака: пакомак

Филип Ивановски – „Пакомак“: Да ги менувате навиките на цело општество...

Официјално се калкулира со 117.000 тони амбалажен отпад кој се создава секоја година во земјава. Преку системот на Пакомак се собира за рециклирање околу...

Преку системот на Пакомак во 2019 рециклирани 28.002 тони амбалажен отпад

Пакомак и во 2019 година ги исполни националните цели, намалувајќи го негативното влијание на  амбалажниот отпад врз животната средина Друштвото за управување со пакување и...

Уште два дена до крајот на конкурсот!

Останаа само уште два дена до крајот на годинашниот конкурс на Шпаркасе и „Пакомак“. Крајниот рок е 31.10.2019, во 23.59. Но има време да ги...

Пакомак ја додели наградата за НАЈ ЕКО градоначалник

Придонесот кон екологијата и чистата околина обично се наградува со поздраво и подобро место за живеење, но понекогаш тоа може да донесе и многу...

Креативен конкурс на Шпаркасе Банка и на Пакомак за чиста животна...

ШТЕДИ, КРЕИРАЈ, ПОБЕДИ! Ве известуваме дека започнува месецот на штедење! Во периодот од 01.10 - 31.10.2019 година. Шпаркасе Банка организира награден конкурс (акција) за промовирање...

Побрзајте, утре е крајниот рок за учество!

Утре истекува рокот на креативниот конкурс „Штеди, креирај и победи“ во организација на Шпаркасе банка, а во соработка со Пакомак. Има уште време, не откажувајте...

„Пакомак“ на конкурс ќе избира најеколошки градоначалник и општина

Компанијата „Пакомак“ објави конкурс за избор на најеколошки градоначалник и општина, а на првоизбраната општина ќе ѝ додели модерно детско игралиште направено од еколошки...