Ознака: пакет економски мерки

Одобрена финансиска поддршка од 50 милиони денари за радијата и телевизиите

Владата, во рамките на 48. седница, денеска донесе одлука за одобрување средства од буџетот во износ од 50.000.000 денари на Агенцијата за аудио и...

Четвртиот пакет економски мерки ќе биде објавен в недела

Владата в недела ќе ги објави мерките од четвртиот пакет и со тоа се затвораат дебатите за развој на мерките, соопшти премиерот Зоран Заев. Денеска...