3.3 C
Skopje
10.12.2019 - 4:48

Ознака: пакетчиња од чај

Употребени пакетчиња за чај претворени во уметност

Многумина искористените пакетчиња за чај ги гледаат како отпад, но Руби Силвиус од Њујорк во нив гледа неискористени уметнички платна на кои таа изработува...