Ознака: падот на Берлински ѕид

Орбан и Меркел ја одбележаа 30-годишнината од падот на Железната завеса

Лидерите на Унгарија и на Германија, Виктор Орбан и Ангела Меркел присуствуваа на церемонија на одбележување на 30-годишнината од така наречениот Паневропски пикник, настан...